Gjestebok
Antall innlegg: 25
Navn: Sørmarkas Venner
Tidspunkt: 2011-10-12 09:12
Større kart over Sørmarka finner du hvis du søker på internett på Sørmarka Folkesti.
Sørmarkas Venner

Navn: M
Tidspunkt: 2011-10-06 22:30
Hei! Hadde en herlig joggetur i lysløypa i kveld! Lurte på om det kartet som er lagt ut på hjemmesiden her kunne forstørres litt? Prøver å gjøre det selv, men da blir det bare veldig uklart.
Navn: Nicolay
Tidspunkt: 2011-08-23 21:38
Hei alle i sørmarkas venner og andre venner av sørmarka, jeg er nok en venn av sørmarka som elsker å gå tur der før og etter jobb. Jeg setter meg ofte på sykkelen min fra Storhaug og tråkker opp for å nyte den herlige naturen der oppe både morgen og kveld. Det er blitt laget facebook side som heter sørmarkas venner uten at jeg visste at det fantes nettisde, hensikten er å samle alle som bruker sørmarka og trives i dette nydelige området. Jeg har et spørsmål, er det tillatt å slå opp telt å campe for 1 natt eller 2 i skogen der oppe?
Navn: Sørmarkas Venner
Tidspunkt: 2011-08-04 21:05
Vi i Sørmarkas Venner har fått flere hendvendelser denne sommer ang. løse hunder og båndtvang og dette er noe vi vil ta tak i når vi starter høstsesongen.

Sørmarkas venner

Navn: Vesla
Tidspunkt: 2011-07-11 18:32
Hei, jeg elsker å gå tur i Sørmarka, går nesten hver dag men jeg må klage på en ting: Det er få som holder hundene sine i bånd, der det er båndtvang. Dette er et problem for dyrelivet og folk som ferdes i Sørmarka. Har sett at en hund - løs- har tatt en av de få villkaninene som koser seg i marken - dette var et trist syn. Vi prøvte å rope etter eieren , men ingen eier kom. I dag , var det også en hund på tur , som jeg har sett flere ganger uten eier.. Til slutt vil jeg også nevne at på slutten av min gåtur i dag fikk meg en ubehagelig møte med en hund som knurret og flekkte tenner til meg ... eierene var lenger borte å fikk beskjed om båndtvang mm. Hvem er det en skal kontakte ang. slike saker som angår dyrelivet , voksne og barn som ferdes i Sørmaken .. en kan jo ikke føle seg trygg når hunde eiere ikke respekterer reglene.
Vesla

Navn: Sørmarkas Venner
Tidspunkt: 2011-03-12 17:55
Skogryddingen i Sørmarka gjøres av to lag i samarbeid med Park og idrett i kommunen. Ellers gjør kommunen det som de vil gjøre selv.
Det ene laget er oss og det andre laget er Stavanger skoglag. Hvert lag har sin egen avtale med kommunen og samarbeider ikke lagene i mellom.
Ønsket til forvalterne i kommunen er å få variert treslag inn i marka som har blitt dominert av nåletrær og det støtter vi. Treslag bestemmes nå av kommune og fylke.
Som det står i siste årsberetning så har vi gitt vår høringsuttalelse til kommunen vedrørende tiltak for bevaring og bruk av marka.
Det største problemet som vi ser det er at Sørmarka ikke har klart definerte grenser og det skal vi nå arbeide med politikerne i kommunen for å få til. Vi er også redd for at bebyggelse skal spise mer av marka.

Navn: Thomas
Tidspunkt: 2011-02-28 12:39
Hei. Fin hjemmeside, helt klart en forbedring siden forrige gang jeg søkte opp Sørmarkas Venner. Kunne det vært en idè å lage en facebook side også? Med litt info, og et lite vink når hjemmesiden her har blitt oppdatert? Ellers synes jeg skogryddingen er bra, da jeg ikke ser nytten med veldig tett granskog. Den åpne furuskogen er derimot nydelig. Hvilke trær plantes det med? Lurer også på hvordan vernet av Sørmarka fungerer. Har man fastsatt spesielle grenser? Jeg er litt skeptisk til bebyggelse jeg synes stadig vekk kryper nærmere. Mvh
Navn: Sørmarkas Venner
Tidspunkt: 2011-02-03 20:34
Det stemmer Pollestad, hoppbakken som er på historie sidene lå / ligger der du beskriver. Sørmarkas Venners vedgjeng har i høst ryddet i bakken og den er mer synlig.
Navn: Ståle Pollestad
Tidspunkt: 2011-02-02 21:44
Den gamle hoppbakken som det er skreve om under Sørmarka historie hvor var den.
Det er noe gammelt som var byggd opp av stein sør for Ullandhaugstårnet mot Hinna er det der?

Navn: Janek
Tidspunkt: 2010-11-14 10:44
Helt enig Peter Ugle. På meg virker det som om det er penger som gjelder. Få solgt ved....

«  1  2  3  »

Her kan du legge igjen noen ord om Sørmarka, Sørmarkas Venner, hjemmesiden vår, etc.

Navn:  
E-post:  
Hjemmeside:  
Tekst:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: